Vezetés újratanulás – miért fontos?

Hosszú hónapok vagy akár évek teltek el mióta legutóbb autót vezettél? Ez nem kevés idő, ami után még a gyakorlott sofőröknek is javasolt újra átvenni a legfontosabb manővereket és szabályokat egy szakképzett oktatóval

A vezetés újrakezdése során a  megfelelő helyzetfelméréssel és a legjobb szakemberek támogatásával már néhány óra után visszatérhetnek a régen berögzült mozdulatok és a volán mögötti magabiztosság.

Az is előfordulhat, hogy évekig ugyanazon az útvonalon közlekedtél (pl. óvoda, iskola, munkahely, otthon) de most valamiért messzebbre kell útnak indulnod (pl. külföldi munkahely, nyaralás, stb.). Ilyenkor is érdemes felfrissíteni a tudást.

Ez vár rád az Újrakezdő vezetés alatt

1. Frissítő KRESZ tanfolyam

Ideje leporolni az elméleti tudást: alapszabályok, táblák, közlekedési jelzések átismétlése. Átvesszük a legfontosabb változásokat, mióta KRESZ vizsgát szereztél.

2. Szimulátoros oktatás előnyei

Mielőtt újra kimész a forgalomba, begyakoroljuk a legfontosabb manővereket egy professzionális autóvezetés szimulátorban.

  • Testre szabható feladatok
  • Variálható időjárási és látási viszonyok (nappal, este, esőben, hóban, stb.)
  • Változtatható jármű paraméterek (pl: ABS, ASR kikapcsolás, defekt szimuláció, személyautó,furgon, kisteherautó, stb.)
  • Visszajátszás, kiértékelés

Veszélyhelyzet-felismerő tréningjeink során olyan közlekedési szituációk modellezhetők le, mint például a reakcióidők fejlesztése, a defenzív vezetés, vagy a hirtelen fellépő veszélyes helyzetekre adott reakciók.

3. Újrakezdő vezetés oktató autóval

A szimulátor után egy felkészített oktató autóval veszünk részt a forgalomban. Ekkor a szimulátorban megszerzett tudást építjük át a való életbe.

4. Gyakorlás saját autóval

Miután az oktató autóban magabiztos vagy ,átülhetünk a saját járművedbe. Megismerjük annak sajátosságait (holt terek, gyorsulás, váltás, stb.) és „hozzá igazítjuk” a vezetésed az autódhoz. Rutinos sofőrré válsz.

nő-szimulátor-UNI-Frissítővezetés

nő-szimulátor-UNI-Frissítővezetés

 

Mennyibe kerül újra vezetni tanulni?

Gyakorló vezetés szolgáltatásunk Újrakezdő vezetés csomagja mindent tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy újra magabiztos résztvevője legyél a forgalomnak.

Újrakezdő vezetés

Régóta nem ültél a volán mögött? Teljesen a nulláról kezdenéd újra a vezetést? Átismételnél mindent, amire szükséged van? Ez a neked való! ”Vezetés újrakezdőknek”!

  • Frissítő KRESZ tanfolyam
  • Szimulátoros oktatás
  • 1 óra oktatóautóval történő vezetés
  • 9 óra saját autóval történő vezetés
  • Városi, autópályás vezetés
  • Parkolás gyakorlás

 

Oktatás saját autóval Oktatás oktató autóval
Próbaút 10.000 Ft*
1 alkalom 13.000 Ft 13.000 Ft
3 alkalom 35.000 Ft 35.000 Ft
5 alkalom 54.000 Ft 54.000 Ft
10 alkalom 98.000 Ft 98.000 Ft

*Ha szeretnéd SAJÁT AUTÓDDAL igénybevenni a PRÓBAÚT szolgáltatásunkat, kérünk ezt jelezd felénk a Kapcsolatfelvételi űrlapunkon.

*Figyelem! A saját autós oktatás esetén az oktató órákat egy OKTATÓ AUTÓS próbaút előzi meg  (10.000Ft)!

Webshopos rendelés esetén kérjük, hogy először erre fizessetek elő, majd ezt követően kezdődhetnek saját autóval az oktató-órák.